A Mitsubishi HC Capital Inc. megvásárolja a Mobility Mixx-et

Az MHC Mobility anyavállalata, a Mitsubishi HC Capital Inc. felvásárolta a Mobility Mixxet. A Mobility Mixx egy holland mobilitási szolgáltatás - a Mobility as a Service ("MaaS"), és a "Smart Mobility" együttműködésén alapuló szolgáltatás, amely okostelefonon vagy SmartCardon keresztül integrálja és összesíti a mobilitási szolgáltatásokat.

A Mobility Mixx-et már tavalyi (2021/04) lapszámunkban bemutattuk, amellyel a felhasználók multimodális közlekedési szolgáltatásokat vehetnek igénybe, beleértve a vonat- és villamos közlekedést, az autóbérlést, az autó megosztást, a taxit, a parkolást, az elektromos kerékpárokat és robogókat, valamint az elektromos töltőket és töltőállomásokat. A Mobility Mixx további támogatást nyújthat a vállalati és kormányzati ügyfeleknek a költségek csökkentésében és optimalizálásában, a flotta megosztási megoldások, a jelentési modulok, és a jutalmazási rendszerek használatával, amelyek elősegítik a biztonságosabb vezetési magatartást.
 
"A Mobility Mixx-be történő befektetés támogatja azt a stratégiánkat, amely a multimodális utazást a hagyományos jármű alapú szolgáltatásainkkal kombinálja, hogy integrált, rugalmas és fenntartható mobilitást kínáljon ügyfeleinknek. A tulajdonosi szemléletű TCO-ról a flottázás kapcsán a TCU-ra (a mobilitás teljes költségére) való átállással, valamint a szén-dioxid-mentesítéssel együtt kiváló növekedési kilátásokat látunk ebben a szektorban." - hangsúlyozza Simon Oliphant, a Mobility Solution Business Division vezérigazgatója. 

A Mitsubishi HC Capital a Mobility Mixx felvásárlásának köszönhetően lehetőséget kapott arra, hogy a szén-dioxid csökkentésében és a fejlett mobilitási szolgáltatásokon alapuló operatív lízing európai vezetőjévé váljon.

Do you want to lease a car?

Call us
+36 30 588 6163

Contact us

Newsletter

Sign up and be always up to date with out offer!
Get the latest news and special offers for the rental of vehicles and services!


We have to collect some data when you use this website so it works and is secure. We'd also like your consent to collect data to study how people use our site. This will help us improve our service and tailor the marketing you see on the apps and other websites. Select “Close” to agree or 'Show more' to know better about the cookies. You can change your mind by changing the browser settings. Show more.. Accept