A Mitsubishi HC Capital Inc. megvásárolja a Mobility Mixx-et

Az MHC Mobility anyavállalata, a Mitsubishi HC Capital Inc. felvásárolta a Mobility Mixxet. A Mobility Mixx egy holland mobilitási szolgáltatás - a Mobility as a Service ("MaaS"), és a "Smart Mobility" együttműködésén alapuló szolgáltatás, amely okostelefonon vagy SmartCardon keresztül integrálja és összesíti a mobilitási szolgáltatásokat.

A Mobility Mixx-et már tavalyi (2021/04) lapszámunkban bemutattuk, amellyel a felhasználók multimodális közlekedési szolgáltatásokat vehetnek igénybe, beleértve a vonat- és villamos közlekedést, az autóbérlést, az autó megosztást, a taxit, a parkolást, az elektromos kerékpárokat és robogókat, valamint az elektromos töltőket és töltőállomásokat. A Mobility Mixx további támogatást nyújthat a vállalati és kormányzati ügyfeleknek a költségek csökkentésében és optimalizálásában, a flotta megosztási megoldások, a jelentési modulok, és a jutalmazási rendszerek használatával, amelyek elősegítik a biztonságosabb vezetési magatartást.
 
"A Mobility Mixx-be történő befektetés támogatja azt a stratégiánkat, amely a multimodális utazást a hagyományos jármű alapú szolgáltatásainkkal kombinálja, hogy integrált, rugalmas és fenntartható mobilitást kínáljon ügyfeleinknek. A tulajdonosi szemléletű TCO-ról a flottázás kapcsán a TCU-ra (a mobilitás teljes költségére) való átállással, valamint a szén-dioxid-mentesítéssel együtt kiváló növekedési kilátásokat látunk ebben a szektorban." - hangsúlyozza Simon Oliphant, a Mobility Solution Business Division vezérigazgatója. 

A Mitsubishi HC Capital a Mobility Mixx felvásárlásának köszönhetően lehetőséget kapott arra, hogy a szén-dioxid csökkentésében és a fejlett mobilitási szolgáltatásokon alapuló operatív lízing európai vezetőjévé váljon.

Do you want to lease a car?

Call us
+3696519995

Contact us

Partners

Speedzone.hu TrendFM Business Radio Station Portfolio.hu

Newsletter

Sign up and be always up to date with out offer!
Get the latest news and special offers for the rental of vehicles and services!