Mobilitásnap Varsóban - Utazás a mobilitás jövőjébe!

A lengyel MHC Mobility májusban megrendezte a Mobilitásnapot, amelyre kiemelt ügyfeleik vezetőit és flottamenedzsereit hívta meg az elektromobilitás népszerűsítésére, egyúttal megnyitotta az autóipari rendezvényszezont.

Az esemény több mint 300 vendéget vonzott több tucat cég képviseletében – a nemzetközi nagyvállalatoktól a kis családi vállalkozásokig. A Varsó melletti DriveLand pályán több mint 80 kizárólag elektromos járművet vonultattak fel a személyautóktól kezdve a teherautókon át a mikromobilitási (e-moped, e-bike) eszközökig. A tesztjárműveket több mint 10 különböző autógyártó biztosította, akik jelenleg is irányt szabnak az elektromobilitásban. A Kia, az Audi, a Volkswagen, a Hyundai, a BMW, a Mercedes-Benz, a Ford, a Nissan, a Peugeot, a Mazda, a DS, a Citroen és a Renault is bemutatták aktuális modelljeiket, köztük a legújabb Megane E-Tech-et.

A Mobilitási Napon különböző állomásokon ismerkedhettek meg ügyfeleink az elektromos járművekkel. Az eseményen lehetőség nyílt a városi és tesztpálás környezetben kipróbálni az e-autókat. A tesztek után a résztvevők egy speciális mobilalkalmazásban oszthatták meg benyomásaikat, véleményüket. Szakmai előadások keretén belül bemutatkozott a lengyel állami elektromos pályázat, és az erre épülő MHC Mobility szolgáltatások.

Az MHC Mobiltásnap rendezvénysorozat Budapest és Varsó helyszínek után Csehországban és Szlovákiában is folytatódik.

Do you want to lease a car?

Call us
+3696519995

Contact us

Partners

Speedzone.hu TrendFM Business Radio Station Portfolio.hu

Newsletter

Sign up and be always up to date with out offer!
Get the latest news and special offers for the rental of vehicles and services!


We have to collect some data when you use this website so it works and is secure. We'd also like your consent to collect data to study how people use our site. This will help us improve our service and tailor the marketing you see on the apps and other websites. Select “Close” to agree or 'Show more' to know better about the cookies. You can change your mind by changing the browser settings. Show more.. Accept