Városi furgonok az EDEN SPRINGS számára

Átfogó hosszútávú bérlés

Az EDEN SPRINGS fő tevékenysége palackozott víz hatékony és biztonságos szállítása irodákba és munkahelyekre. Teljes körű flottaszolgáltatás keretén belül az MHC Mobility 23 IVECO EUROCARGO furgont bocsátott a vállalat rendelkezésére, amelyek speciális felépítményekkel vannak felszerelve.

Ügyfelünk számára kulcsfontosságú a járműpark megbízhatósága és a költséghatékonyság. Az MHC Mobilityvel kötött szerződés nem csak a járművek finanszírozását foglalja magában, hanem számos eszközt és szakemberekből álló csapatot is, akik támogatják az ügyfelet a napi működésben.

„Az Eden Springs-szel való együttműködésünk célja mindenekelőtt az, hogy a flotta optimálisan illeszkedjen a vállalat üzleti igényeihez, azaz a szállítási költségek minimalizálása, a szén-dioxid-kibocsátás és a meghibásodások okozta állásidő csökkentése érdekében - a járműnek az év 365 napján üzemben kell lennie" - hangsúlyozza Tomasz Piekarski, COO az MHC Mobility-től.

Az IVECO EUROCARGO járműveket kifejezetten az Ügyfelünk igényeinek megfelelően készítettük el.

Az EUROCARGO-n használt speciális IVECO HI-SCR utókezelő rendszer könnyű, rendkívül hatékony, és kiküszöböli az EGR+SCR rendszerrel rendelkező konkurens modellek által megkövetelt regenerációs eljárással járó állásidőt. Nincs szükség a jármű működésének technikai megszakítására, és a rendszerelemek nem melegednek fel magas hőmérsékletre, ami növeli a megbízhatóságot.

Do you want to lease a car?

Call us
+3696519995

Contact us

Partners

Speedzone.hu TrendFM Business Radio Station Portfolio.hu

Newsletter

Sign up and be always up to date with out offer!
Get the latest news and special offers for the rental of vehicles and services!


We have to collect some data when you use this website so it works and is secure. We'd also like your consent to collect data to study how people use our site. This will help us improve our service and tailor the marketing you see on the apps and other websites. Select “Close” to agree or 'Show more' to know better about the cookies. You can change your mind by changing the browser settings. Show more.. Accept