Platós teherflotta tartósbérlet

Az MHC Mobility tehergépjármű tartósbérleti szolgáltatása a megoldás, ha Ön bővíteni szeretné járműparkját. Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő teherjárművet a klasszikus furgonoktól kezdve, a speciális kiszállító- teherjárműveken át, egészen a vontatókig. Tehergépjármű flottakezelési szolgáltatásunkkal segítjük vállalkozása költséghatékony és gondtalan mobilitását, így Ön hamarabb eléri kitűzött céljait, mint versenytársai.Megnézem az ajánlatot
Renault Master

Renault Master

platós kivitelben

A mindenben praktikus kisteherautó

Részletek Kapcsolatfelvétel
Fiat Ducato

Fiat Ducato

platós kivitelben

A sokoldalúan használható kisteherautó

Részletek Kapcsolatfelvétel
Citröen Jumper

Citröen Jumper

platós kivitelben

A legjobb munkakörülményeket garantálja

Részletek Kapcsolatfelvétel

Önállóan, gyorsabban célba jutni


Az MHC Mobility teherflotta segítségével versenyképesebb szolgáltatása több elégedett vásárlót eredményez Önnek. A teherautózás világában a legnagyobb gyorsaságot a maximális üzembiztonság garantálja. Válassza az MHC Mobility teljes körű tehergépjármű flottakezelési szolgáltatását, hogy egyszerre legyen gyors és tervezhető megoldása mobilitására.

Új megbízásai kapcsán bővítené járműparkját? Az MHC Mobility flottaszolgáltatás keretén belül rövid átfutási idővel tud biztosítani Önnek platós kisteherautót!

Üzembiztos járműpark

  • Az MHC Mobility tehergépjármű tartósbérleti megoldása üzembiztos járműparkot biztosít, így nem Ön függ a gépeitől, hanem a teherautóink szolgálják Önt.
  • Legyen szó akár 3.5t alatti furgonról, platósról, hűtősről, speciális- vagy nehézgépjárművek operatív lízingjéről. Rendelkezésre álló tőkéjét, hitelkeretét használja vállalkozásának fejlesztésére, a céljárművet pedig bízza ránk! 
Érdekel az ajánlat

Lépjen kapcsolatba velünk

Értékesítési osztály: +36-30-903-2373Hétfő – péntek 9:00 és 17:00 óra között.

Hívjon minket

Üzenetet is küldhet – a lehető leghamarabb válaszolunk!

Érdeklődés tárgya
Kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!
*Nyilatkozat: Amennyiben fenti feltételek nem, vagy csak részben teljesülnek, ajánlatkérés előtt kérjen tájékoztatást szakértő kollégáinktól a lehetőségekről.
Honnan hallottál a MHC Mobility-ról?*

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.