Rólunk

Ügyfeleink elégedettsége
a legfontosabb számunkra

Az MHC Mobility különféle kihívásokra és változatos vállalati igényekre kínál mobilitási megoldásokat tartósbérlet, azaz operatív lízing formájában. Célunk, hogy biztosítsuk Ügyfeleink cégének fejlődését, és közösen alakítsunk ki egy fenntartható fejlődést. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, miközben odafigyelünk magas etikai standardjainkra. Az innovatív megoldásokra építve szolgáltatásainkat Ügyfeleink igényeihez igazítjuk. 

Csapatunk olyan professzionális szakemberekből áll, akik számára a legfontosabb a szolgáltatások legmagasabb színvonalú biztosítása, a mindenre kiterjedő tanácsadás, valamint a világos szabályokra épülő kapcsolat kiépítése Ügyfeleinkkel.

Az MHC Mobility CEE több, mint 150 személyt foglalkoztat, és több mint 12 500 járműből álló gépjárműflottát üzemeltet. Dolgozóink elkötelezett és tapasztalt szakembergárdát alkotnak. 

Elsősorban szolgáltatásaink lehető legmagasabb színvonalú nyújtására összpontosítunk, hogy fejlődjünk, új termékeket fejlesszünk, és új kompetenciákra tegyünk szert elégedett és hűséges Ügyfeleinkkel közösen. Egyedi hozzáállást tanúsítunk minden Ügyfelünkhöz és igényeikhez.


Roelof Hansman
Managing Director
MHC Mobility Central and Eastern Europe
Cégünk története

A piacon működő legtöbb cégtől eltérően fejlődésünk legelső szakaszától kezdve nem csak a személygépjárművekre és kishaszongépjárművekre fókuszálunk. Kínálatunk kiterjed a 3,5 tonnánál nagyobb haszongépjárművekre éppúgy, mint a 44 tonnás nagy tehergépjárművek tartós bérletére.

1957 év

Létrejön a Hitachi Home Electric Appliance Geppuhanbai Corp. – a Hitachi cégcsoport első  cége,  amely  részletfizetéses értékesítéssel foglalkozik.

1971 év

A Hitachi megkezdi tevékenységét a bérbeadás és a lízing terén.

1991 év

Felvásárolja a Fleet Lease (UK) Ltd. összes részvényét.  A társaság megkezdi európai terjeszkedését.

2014 év

A Hitachi Capital Polska megkezdi tevékenységét.

2018 év

Hitachi Capital Polska felvásárolja a Planet Car Lease Polska Sp. z o.o. társaságot.

2020 év

A Hitachi Capital Polska átveszi a Fraikin Group csehországi, magyarországi és szlovákiai flottájának eszközeit, alkalmazottait és ügyfeleit. A cég varsói központtal megkezdi közép- és kelet-európai tevékenységét.

2021 év

A Hitachi Capital Polska felvásárolja a magyar EuroFleet társaságot. A Hitachi Capital Mobility Hungary tovább bővül.

2021 év

Egyesül a Hitachi Capital Corporation és a Mitsubishi UFJ Lease & Finance Company Limited. Az európai piacon új márka jelenik meg: az MHC Mobility.

MHC Mobility csoport

MHC Mobility, a Mitsubishi HC Capital Csoport  tagja, amely a mobilitási szektor globális szereplője méretét és üzletágait tekintve. A Hitachi Capital Corporation és a Mitsubishi UFJ Lease and Finance Company egyesülését követően a mobilitásra összpontosítunk, teljes mértékben integrált, innovatív mobilitási szolgáltatásokat kínálva mind helyi, mind határokon átívelő módon.

Az egész Európában működő MHC Mobility Csoport tagjai megoldást nyújtanak  saját piacaik igényeire, miközben a vállalat általános küldetése és jövőképe vezérli őket. Minden országban folyamatos tanácsadásra és az ügyfelekkel kialakított kapcsolatokra összpontosítunk. Továbbra is bővítjük szolgáltatásaink és rugalmasabb mobilitási - tartósbérleti megoldásaink körét annak érdekében, hogy ügyfeleink optimalizálhassák vállalkozásukat, növekedjenek és sikeresek legyenek. 

Fő cég MHC Mobility ágai Együttműködő vállalatok

Erősségeink

Ha együttműködésre lép az MHC Mobilityvel, az Ügyfél igényeihez igazodó, magas színvonalú szolgáltatásokra számíthat. Így különösen számíthat:

  • a szervezet nyitottságára, az egész csapat támogatására, és évekre szóló partnerségre;
  • a preferenciális finanszírozási költségekre;
  • minden modellre és márkára kiterjedő választékra minden cég számára mérettől függetlenül; 
  • a szolgáltatást alkotó világosan meghatározott folyamatokra és standardokra, valamint áttekinthető operatív lízingszerződésre;
  • rendszeres ügyfélelégedettségi felmérésekre.

Ügyfeleink mondták

Ügyfeleink több, mint 96% %-a ajánlaná másoknak szolgáltatásainkat és újra szerződne cégünkkel.

A 2018. nyarán kötött szerződés alapján az MHC Mobility Hungary ( korábbi nevén Hitachi Capital Mobility Hungary) végzi a Tesco-Globál Zrt. online kiszállítói autónak teljeskörű szervizeltetését. Az egész országra kiterjedő együttműködés keretein belül több, mint 100 autó napi szintű kezelésével járulnak hozzá, hogy vásárlóinknak magas minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani. A tavalyi év során nekik köszönhetően, 30 darab fiatalabb autó is megkezdhette a munkáját az online flottán belül, melyeknek nem csak a szervizeltetésért felelősek, hanem teljeskörű szolgáltatás nyújtanak a biztosítástól kezdve, az abroncs menedzsmentig. Az esetleges flottabővítés során is az ő szolgáltatásukat tervezzük igénybe venni. A szerviz partnerek folyamatos bővülésével versenyképes szolgáltatást tudnak nyújtani számunkra.

Szmok Gábor Fulfilment Manager, Online Kiszállítási Részleg, Tesco-Globál Zrt.

Néhány évvel kezdődött kapcsolatunk az MHC Mobility-vel az elvárásainknak megfelelően alakult. Választásom indoka a kérésünkre érkezett gyors ajánlattétel, a rugalmas egyeztetés és a piaci konszenzusnak megfelelő ár volt. A szerződés megkötése, illetve a jármű leszállítása óta eltelt idő a döntésemet igazolta. Az MHC Mobility szolgáltatásával elégedett vagyok. Észrevétlenül állnak a rendelkezésünkre, és mindig elérhetők, ha szükség van rájuk. Én ezt várom el egy jó flottapartnertől.

Baranyai Sándor Ügyvezető | AL-KO Magyarország Kft.

A vállalatok életében több évig tartó elköteleződést jelent a gépjárművek tartósbérleti szerződéseinek megkötése. A flottakezelő cég kiválasztásánál a jó ár-érték arány mellett legalább annyira fontos a cég által nyújtott szolgáltatások minősége, a szakmai hozzáértés, rugalmasság, rendelkezésre állás, ügyfélközpontúság és legfőképpen az, hogy ne csak az ügyfél megszerzéséig, a szerződés megkötéséig menjenek gördülékenyen dolgok, hanem a teljes futamidő alatt. Mi megtaláltuk a flottapartnerünket, hosszútávon szeretnénk együtt dolgozni az MHC Mobility-vel, és szívesen ajánljuk őket!

Perecz Tamás Ügyvezető igazgató | BECKHOFF Automation Kft.

Közel 10 gépjárművet bérlünk az MHC Mobility-től. Minőség, precizitás, stabilitás cégünk mottója, és partnereinkben ugyanezt keressük. Szerencsére az MHC Mobility által nyújtott prémium szolgáltatások teljesen lefedik az autók üzemeltetésétől kezdve a karbantartáson át és az ezzel kapcsolatos adminisztratív feladatok ügyintézését, és mindezt a mi igényeinkre szabva tudják ár-érték arányban biztosítani számunkra. Köszönjük a profi hozzáállást, mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Sándor Benedek Ügyvezető | MPS Cleaning Kft.

Csőre Tamást, valamint Lauscher Andrást egy üzleti találkozón ismertem meg, egymástól teljesen függetlenül. Első lépésként Tamással léptünk kapcsolatba, majd az operatív lebonyolítás átkerült András kezébe, ahol minden kérdésünkre, felmerülő igényünkre, számunkra megfelelő válaszokat kaptunk. Már régóta dolgozunk flottás cégekkel, és elérkezettnek láttuk az időt egy új szolgáltató megmérettetésére. Sajnos egyik partner sem hozta az elvárt szintet szolgáltatásaik tekintetében. Mindegyik esetben volt valami, ami keserű szájízt okozott. Az MHC Mobility bizonyult az első olyan rugalmas partnernek, amely maradéktalanul odafigyel az ügyfél igényeire és teljes mértékben próbálja azokat kielégíteni az autópark méretétől függetlenül. Évről-évre, fokozatosan térünk át az MHC Mobility által üzemeltetett gépkocsikra, hiszen látjuk a minőségbeli különbségeket ügyfélkezelés tekintetében. Itt tényleg fontosnak - megbecsültnek érezzük magunkat, és nyugodtan foglalkoztatunk napi feladatainkkal. Autóparkunk jó kezekben van.

Juhász László Ügyvezető igazgató | CHESTERTON Hungary Kft.

A Press Air Kft. a magas minőség biztosítéka a sűrítettlevegő-rendszerek piacán. Amit mi nyújtunk a megbízóinknak, azt várjuk el a velünk együttműködő partnereinktől is. Az MHC Mobility több négyéves ciklusban bizonyította számunkra azt, hogy jól választottunk, amikor megbíztuk őket a gépjárműflottánk kezelésével. Mi 'csak' azt kértük, hogy minden személy- és tehergépjárművünk az év minden napján és minden órájában kitűnő műszaki állapotban legyen azért, hogy a munkatársaink biztonságban eljussanak a célállomásokra. Ezen felül kaptuk és kapjuk a dedikált kapcsolattartónktól, Laki Balázstól a maximális odafigyelést, rugalmasságot, proaktív gondoskodást, amelyeket nem is lehet egy szerződésbe belefoglalni. Ügyfélkiszolgálásuk kiváló, mindig elérhetők és a megoldásra törekszenek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az MHC Mobility flottakezelőt.

Pardi Katalin Kommunikációs vezető | Press Air Kft.

Mi nagyon figyelünk arra, hogy akik céges autót használnak, azok kényelmes és biztonságos autókba üljenek, ahol az adódó problémákra mindig van azonnali megoldás. Számomra kiemelt jelentőséggel bír az, hogy azok, akik az MHC Mobility-nél velünk kapcsolatban vannak, ismerik a cégünket. Pontosan tudják, ki az adott autó használója akkor is, ha ebben menet közben változás történik. Ebből kifolyólag minden megoldandó probléma megoldása zökkenőmenetesen történik. Tény, hogy az a fajta szolgáltatási kultúra, ami az MHC Mobility színvonalában megjelenik, az ugyanúgy visszaköszön a cég belső életében is. Egy stabil csapat az ügyvezetőtől kezdve a napi kommunikációt tartó kollégákon keresztül egészen addig a munkatársakig, akik hozzák-viszik az autóinkat szervizbe. Még ez utóbbi vonal is olyan professzionális szinten van felkészítve egy olyan magas sztenderdre, amivel még nem találkoztunk, nemcsak ebben a szektorban, hanem más területen sem, vagy csak nagyon elvétve.

Piros Attila Vezérigazgató | Saint-Gobain Hungary Kft.

Indulásunkkor az MHC Mobility volt az, akikben a kockázatvállalási hajlam nagyobb volt, mint a piac többi résztvevőjében. Ők leginkább a személyautók kezelésében voltak otthon, de tudtak váltani személyautókról a teherautókra felépített szolgáltatásban is, és ennek köszönhetően ma már csak tőlük lízingelünk kocsikat. Ezen rugalmasság volt az egyik fontos momentum velük kapcsolatban, a másik pedig a személyes kontaktus és elérhetőség. A mai napig is, ha bármilyen problémánk, kérdésünk van, akkor csak egy telefonhívás és megkapjuk a választ. Velük szemben nagyon sok olyan céget tudnék említeni, ahol nemhogy napokig, de hetekig nem lehet elérni a kapcsolattartót. Ma, amikor már nem csak tíz vagy húsz kocsink van, és folyamatosan bővülünk, ez már jól látható tétel bármelyik flottakezelő kimutatásában. De sok helyen a tíz-húsz autónkkal nem voltunk fontosak, szemben az MHC Mobility-vel, ahol soha nem éreztük ezt a megkülönböztetést, sőt, mindig úgy éreztük, hogy mi vagyunk a legfontosabb ügyfél. Ma már több mint 70 autót bérlünk tőlük, amit gyakorlatilag három év alatt futtattunk fel erre a mennyiségű a flottánkra velük együtt.

Bengyel Ádám Vezérigazgató | Foxpost Zrt.

Egy beszállító partnert csak rövid távon minősít az ára vagy, hogy mennyire lehet vele egyszerűen eljutni az ajánlatadástól a szerződéskötésig. Hosszú távon már inkább az számít, hogy a váratlan helyzeteket miként kezeli. Az autók néha minden különösebb ok nélkül elromlanak, de az MHC Mobility-vel eddig még mindig hibátlanul, gyorsan és rugalmasan tudtuk áthidalni ezeket a problémákat.

Győri Gábor Ügyvezető | Indepack Kft.

Messziről és közelről is már régóta figyeltem az MHC Mobility-t. Igazából, mindig is akartunk veletek dolgozni, de a gondolatnak döntéssé kellett érnie. El kellett hinnünk, hogy a bérlés jó, és nagyon sokat fog segíteni nekünk, és ez így is lett. A kollégák új autókba tudtak beleülni, ezáltal folyamatosan széles szájjal mosolyognak és nagyon megbecsülve érzik magukat. Ami meg különösen érdekes, hogy minden ilyen autóbeszerzés után, történt valami, ami előrébb vitte a cégünket. Annak különösen örültünk, hogy a céges profilhoz legjobban illeszkedő hybrid autókat is tudtunk bérelni, és vele együtt minden profi szolgáltatást is megkaptunk. Mindig többet adtok, mint amire számítunk, és ez nagyon egyedivé teszi az MHC Mobility-t.

Gulyás István Vezérigazgató | Energia Mérnöki Nonprofit Zrt.

Cégünk fontos alapelve, hogy minőségi és gyors szolgáltatást tudjunk nyújtani az ügyfeleink számára, melynek szerves része a szervizcsapatunk rendelkezésre állása. Ebben is olyan belföldi, elsősorban magyar vállalkozást kerestünk, akik stabilan tudják biztosítani az autóflottánkat. A kiválasztásnál az ár-érték arányt vettük figyelembe, illetve a flottaválaszték is fontos szempont volt a döntés meghozatala előtt. Az elmúlt években személyesen is jó kapcsolatot alakítottunk ki az MHC Mobility kollégáival és bármikor problémánk volt, szinte egy órán belül megoldást találtak rá, amit kifejezetten nagyra értékeltünk és nagyban segítette a munkánk folytonosságát.

Pető Attila Ügyvezető igazgató | Progép-Goldex Kft.

Az MHC Mobility-ben olyan partnerre találtunk, aki rugalmasságával, szükség szerint villámgyors átfutást biztosító ügyintézésével, egyértelmű kommunikációjával és értékelhető transzparenciájával a közös felületeket tekintve megbízható, kiszámítható és reményeink szerint hosszú távú partnerünk tud lenni mind az autólízing, mind fokozatosan bővítve a palettát más, a mobilitáshoz köthető területeken is. Nem kizárólagos, de egyre fontosabb partnerünk, amelyben egyértelmű szerepe van a dedikált kapcsolattartó személyének és folyamatos elérhetőségének is.

Szöllősi Tamás Operációs és HR igazgató | Indotek Befektetési Zrt.

Bár a Profigram Zrt. flottája (még) nem túl jelentős méretű az MHC Mobility-nél, VIP bánásmódban részesülünk. Minden kérdést villámgyorsan megválaszolnak, rugalmasan viszonyulnak az igényeinkhez. A flottamenedzseri munkámat nagyon megkönnyíti az, hogy a professzionális munkatársaikkal könnyű együttműködni. Megértik a gépjárműhasználókat, javaslatokkal segítik a jelentősen változó gépjárműipari piac követését.

Kovács Sándor Pályázati pénzügyi koordinátor | ProfiGram Irányítástechnikai Zrt.

Néhány évvel ezelőtt szerződtünk le az MHC Mobility-hoz első körben 6 db Ford Transit kisméretű furgonra illetve egy Ford személyautóra. Amiért rájuk esett a választásunk, hogy rengeteget segítettek a kiválasztásban, azt nézték, hogy nekünk mire van szükségünk, mi a legfontosabb és egy igényeinkre szabott szolgáltatáscsomagot adtak át. Mindemellett a gyors ügyintézés és a dedikált kapcsolattartók már csak hab a tortán. Eddig azt kaptuk tőlük, amire leszerződtünk, bármilyen kérdés esetén gyorsan és rugalmasan kezelik a helyzetet. Az ilyen szakképzett partnerekkel tudjuk mi is a minőségi munkánkat folytatni, és termékeinket előállítani több mint 150 éves szakértelemmel és változatlan lelkesedéssel.

Koncz Gábor Kereskedelmi igazgató | Gyulahús Kft.

A HFC Technics minimális gépjármű flottával rendelkezik, így várakozások nélkül, próbaképp kerestük meg az MHC Mobility-t ajánlatkérésünkkel. A kapcsolatfelvétel az MHC Mobility kiváló marketing tevékenységének köszönhető, ami szinte automatikusan látómezőbe helyezte a lehetőséget. Az ügyfélkezelés, az ajánlati gyorsaság és rugalmasság, illetve természetesen az ajánlat maga azonban minden várakozásunkat felülmúlta. Vállalkozásunk életében az MHC Mobility, azon kevés partnereink egyike, ahol valóban azt érezzük, hogy az ügyfél megbecsülése nem üres marketing szlogen. Tapasztalataink alapján az MHC Mobility jellemzői a professzionális szolgáltatás és az ügylet értékétől független, ügyfélbarát magas szintű kiszolgálás. Elégedett ügyfélként bátran merem ajánlani mindenkinek az MHC Mobility flottakezelési szolgáltatását.

Georgieff Zsolt Ügyvezető igazgató | HFC Technics Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Vajda Papír Kft. 2016 óta van kapcsolatban az MHC Mobility-vel, illetve a jogelőd cégével. Eleinte rövidtávú szerződések keretében működtünk együtt, majd 2017-től hosszútávú bérleti szerződéseket kötöttünk, ahol új pótkocsikat állítottunk be a vállalatunk működésébe az MHC közreműködésével. Jelenleg 13 db félpótkocsit bérlünk tőlük teljeskörű szolgáltatás mellett. Cégünk az elmúlt időszakban dinamikus fejlődésen esett át és két ütemben zöldmezős beruházás keretén belül Dunaföldváron új alapanyaggyárat építünk, mely beruházás második fázisa jelenleg is zajlik. A bővítés az emberi erőforrásainkat nagyban leköti és ebben az időszakban az MHC szolgáltatása különösen fontos számunkra, mert mind a járművek kezelésében, mind a karbantartásokban leveszik a vállunkról a terhet. Az elmúlt években szoros kapcsolat alakult ki a két cég között, melynek eredményeképpen 2021-től személyautó flottánk részleges lecserélésében is az MHC-t választottuk, így már a kollégáink céges járműveit is ők kezelik. Biztos vagyok benne, hogy ezt a gyümölcsöző kapcsolatot a jövőben is tudjuk folytatni mindkét cég megelégedésére.

Vajda Attila Ügyvezető Igazgató, Vajda Papír Kft.

A kollégák sikeres és biztonságos mobilitásához, a folyamatos fejlődéshez nélkülözhetetlen egy megbízható flottakezelő partner. Az MHC Mobility ajánlatának kiváló ár-értékaránya mellett, a teljes körű prémium szolgáltatások voltak a mérvadók döntésükben. Bízunk benne, hogy a most átadott flotta hosszútávon megalapozza a két vállalat közötti jó kapcsolatot és sikeres együttműködést!

Semperger Attila Operatív igazgató | Hunland Trade Kft.

Lépjen kapcsolatba velünk

Értékesítési osztály: +36-30/903-2373 Hétfő – péntek 9:00 és 17:00 óra között.

Hívjon minket

Kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!
*Nyilatkozat: Amennyiben fenti feltételek nem, vagy csak részben teljesülnek, ajánlatkérés előtt kérjen tájékoztatást szakértő kollégáinktól a lehetőségekről.
Honnan hallottál a MHC Mobility-ról?*

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.

Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A cookie-k kezeléséről IDE kattintva tájékozódhat. Több információ. OK