Kisteherautó bérlés

Kisteherautó bérlés

Számos érv szól egy kisteherautó bérlés mellett

Kisteherautó bérlés szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy minden operatív üzemeltetői feladatot dedikált kapcsolattartónk intézi Ön helyett, kezdve az adminisztrációs terhektől a szerviz időpont egyeztetésen át, a különböző engedélyek beszerzéséig. Vállalatunk több ezer gépjárművet ad bérbe, a nagy mennyiségnek köszönhetően nagy kedvezményekkel tudunk beszerezni és üzemeltetni kisteherautókat, amely a bérleti díjban is jóváírásra kerül. Szakértelemmel, az Ön idejét kímélve kezeljük bérelt kisteherautó flottáját.

Célunk, hogy minden vállalkozás arra fókuszálhasson, amihez ért. Az MHC Mobility-nek széles körű tapasztalata van kisteherautók, speciális felépítményű furgonok, és nyergesvontatók alkotta bérflottapark üzemeltetésben. 

Kérje ajánlatunkat most! Lépjen kapcsolatba velünk!

Mitől kedvező a kisteherautó bérlés?

A kisteherautó bérlés esetén az operatív lízing / tartós bérlet konstrukciónál Ön a teljes bérleti díjat költségként elszámolhatja, továbbá a bérleti díj áfáját teljes egészében visszaigényelheti.

Nem kell saját tőkéjét lekötnie

A saját forrásból történő beszerzéssel szemben a kisteherautó bérlés nem jár saját tőkelekötéssel, a tartós bérelt kisteherautó beszerzési ára Önnél marad, mely így szabadon felhasználható a saját profilhoz illeszkedő, profitot termelő beruházásokra.

Folyamatosan megújuló, modern, és üzembiztos kisteher flotta

A kisteherautó bérléssel tervezhetően megújul gépjárműparkja, így mindig modern és biztonságos járművel éri el úti céljait.

Kockázatmentes futamidő végi elszámolás a kisteherautó bérlés során

A garantált maradványértéknek köszönhetően a futamidő végén a kisteherautó értékesítésének pénzügyi kockázatát cégünk viseli, továbbá az értékesítéssel járó feladatok is az MHC Mobility-t terhelik. A Bérlő feladata mindössze megrendelni az új kisteherautót a futamidő végén és leadni a régi bérelt kisteherautót.

0-24 órás rendelkezésre állás

A bérelt kisteherautó használata során felmerülő váratlan helyzetekre – pl. műszaki meghibásodás, baleset – az MHC Mobiltiy biztos megoldásokat nyújt, éjjel-nappal működő flottaszolgálatunk garantálja, hogy ügyfeleink nem maradnak segítség nélkül a kellemetlen és bizonytalan helyzetekben.

Kérje ajánlatunkat most! Lépjen kapcsolatba velünk!

MHC Mobility a kisteherautó bérlés szakértője!

Az MHC Mobility több, mint húsz éves múltra visszatekintő flottakezelő-vállalat, Magyarországon elsőként kínál teljes körű flottakezelési - tartósbérleti - operatív lízing szolgáltatást az eBike-tól kezdve a személyautónk és dobozos furgonokon át, egészen a negyven tonnás nyergesvontatókig, sőt speciális tehergépjárművek üzemeltetését is vállalja, úgy mint például FMCG hűtős multi - kiszállító járművek. Kiemelkedő szolgáltatásunk a kisteherautó bérlés, amelyre széles kínálatunkkal, kedvező árainkkal és rugalmas bérleti feltételeinkkel büszkék vagyunk.

Az MHC Mobility csoport a Hitachi Capital és a japán Mitsubishi UFJ Lease & Finance társaság egyesülésével jött létre, mobilitás szolgáltatóként több évtizedes szakértelemmel a háta mögött tevékenykedik három földrészen, Európán belül pedig jelenleg 10 országban. Az MHC Mobility a világ második legnagyobb lízingvállalata, és bízunk benne, hogy kisteherautó bérlés szolgáltatásunkkal is az Önök szolgálatára állhatunk.

Márka- és meghajtásfüggetlen flottakezelőként működünk kihasználva a nemzetközi háttér biztosította szinergia előnyeit. Ha Önnek teherflottára van szüksége, az MHC Mobility csapata készen áll arra, hogy szakértelmével és tapasztalatával segítsen Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Válassza szolgáltatásunkat és bízza ránk szállítási igényeit!

Kisteherautó bérlés
Ford Transit Courier kisteherautó
Kisteherautó bérlés
Citroen Berlingo kisteherautó


Hogyan fogjunk neki a kisteherautó bérlésnek?

A kisteherautó bérlés előtti teendők meghatározása kulcsfontosságú lépés a folyamatban. Elsőként érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen célból kívánjuk a teherautót bérelni, ugyanis ez befolyásolja a jármű típusának és méretének kiválasztását. Például, ha nagy mennyiségű árut kell szállítanunk, akkor nagyobb kapacitású gépjárműre van szükség, míg, ha csak néhány bútordarabot mozgatását szeretnénk, akkor egy kisebb furgon is elegendő lehet.

A bérlés időtartama szintén fontos szempont. Ha csak egy napra van szükségünk a teherautóra, akkor a rövid távú bérlési lehetőségeket kell figyelembe venni. Amennyiben hosszabb időszakra van igényünk a járműre, akkor a hosszú távú bérlési lehetőség jelenti a jó megoldást.

Teherautóink különféle komfortfokozattal és funkcionalitással rendelkeznek. Ha megvan a cél és az időtartam, akkor meg kell vizsgálni a rendelkezésre álló költségvetést. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy ugyanolyan típusú haszongépjárművet ki lehet kölcsönözni alacsonyabb felszereltséggel kedvezőbb és drágább áron is. Használattól függően felmerülhetnek extra kiadások is, mint amilyen a magasabb szintű biztosítás, egy esetleges vis maior helyzet elhárítása, netalántán véletlen károkozás javítási költségeinek megtérítése.

Érdemes kisteherautó bérlés előtt átnézni a szerződést is!

A kisteherautó bérléséhez kapcsolódó szerződés alapos átvizsgálása erősen ajánlott. Ez a dokumentum tartalmazza a szolgáltatás feltételeit, a felek jogait és kötelezettségeit, valamint a bérlési díjat és a fizetési feltételeket. A szerződésben szereplő információk segítenek abban, hogy tisztában legyünk az apró betűs részekkel és ne érjen minket meglepetés.

Az ilyen szerződések részletesen leírják a bérlő és a bérbeadó felelősségét. A bérlőnek például kötelessége gondosan kezelni a járművet, és időben visszaadni azt. A bérbeadótól elvárható az, hogy a járművet megfelelő állapotban tartsa. Sokszor olyan megállapodás is születhet, hogy a szolgáltató kisegíti a bérlőt, ha szorult helyzetbe kerül a gépjárművel. A szerződésben szereplő információk megismerése segít abban, hogy a bérlés során a szolgáltatást igénybe vevő elkerülje a felesleges vitákat és félreértéseket.

Kérje ajánlatunkat most! Lépjen kapcsolatba velünk!


GYIK - kisteherautó bérléssel kapcsolatban

 1. Kik bérelhetnek gépjárművet az MHC Mobility vállalattól?

  Az MHC Mobility Magyarország vállalatoknak biztosít személy-, és haszongépjármű bérléséi lehetőséget számos kategóriában: a kisautótól a SUV-ken át a prémium kategoriás Mercedes-Benz autókig, a kisbuszoktól kezdve a dobozos, platós, hűtős-, és egyéb, speciális felépítményes furgonokig, és a nagyhaszongépjármű kategóriában a 7.5t-s teherautóktól kezdve a billencseken át, egészen a 44t-s szerelvényekig lehet bérelni járműveket.

 2. Mennyibe kerül egy kisteherautó bérlése az MHC Mobility cégtől?

  A bérlés díja függ a bérelt jármű típusától, időtartamától, valamint a bérlés céljától is. Az árakról pontos információkat az MHC Mobility honlapján, valamint a cég ügyfélszolgálatán lehet kérni.       Rövid távú bérautó ajánlatok | hosszú távú operatív lízing ajánlataink

 3. Milyen dokumentumokra van szükség a bérléshez az MHC Mobility-nél?


  A szerződés a Bérbe vevő vállalattal történik, így cégkivonatra, aláírási címpéldányra, és esetlegesen a cég hivatalos pénzügyi eredményeire van szükség, A jármű átvételéhez általában személyi igazolvány és jogosítvány is szükséges.

 4. Kisteherautó bérlés Budapesten: mennyi időre lehet bérelni kisteherautót az MHC Mobility cégnél?


  Az MHC Mobility választékában rugalmas időtartamokat kínál, akár rövid távú, akár hosszú távú bérlésről van szó. A minimális bérlési idő 2 hét, a maximális bérlési idő pedig 60 hónap.

 5. Milyen típusú kisteherautók bérelhetők az MHC Mobility cégnél?


  Az MHC Mobility szolgáltatása számos különböző típusú járművet kínál, többféle méretben és teherbírással. Márka és meghajtásfüggetlen bérlési szolgáltatóként keressük a legmegbízhatóbb és legpraktikusabb választást Önnek.

 6. Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a kisteherautó bérlés ára az MHC Mobility cégnél?


  Az MHC Mobility szolgáltatása tartalmazza az adott jármű bérleti díját, a biztosítási díjat, az általános karbantartási költségeket, valamint a 24/7-es asszisztencia szolgáltatást is. További opcióként a bérlő igénybe veheti a tehergépjárművek bérlése során szükséges GPS nyomkövetőt is.

 7. Van lehetőség hosszú távú bérlésre az MHC Mobility cégnél?


  Igen, az MHC Mobility felhozatala hosszú távú bérlési lehetőséget is kínál, akár több hónapos vagy akár éves bérlésre is.

 8. Hogyan történik a kisteherautó átvétele és leadása?


  A bérlés során az átvétel és leadás a MHC Mobility bérbeadó központjában, azaz a Budapesti Logisztikai Központban történik. Az átvételkor és leadáskor a bérlőnek és az MHC Mobility dolgozójának együtt kell ellenőrizniük az autó állapotát, illetve fel kell tüntetniük a jármű óraállását. A leadás során az autó tisztítása és üzemanyag-szintjének ellenőrzése is szerepel a teendők között.

 9. Milyen biztosítási lehetőségek vannak a bérlés során?


  Az MHC Mobility kínálata tartalmazza a kötelező casco biztosítást. A bérlőnek lehetősége van extra biztosítások kötésére is, mint például az üvegsérülés, a lopás és kártyavesztés, valamint a baleseti károk kockázatának minimalizálása. Az extra biztosítások pontos feltételei és árai a bérlési szerződésben kerülnek rögzítésre.

 10. Kisteherautó bérlés külföldre is lehetséges?


  Igen, az MHC Mobility szolgáltatása külföldi bérlésre is alkalmas, azonban ehhez szükséges a bérleti díj előzetes rendezése, a külföldi használatot engedélyező okmányok beszerzése, valamint a kisteherautó visszahozatala Magyarországra a bérlési időszak lejártakor. A pontos részletekről egyeztetni szükséges az MHC Mobility ügyfélszolgálatával.

 11. Cserélhetek-e autót, ha van aláírt bérleti szerződésem?


  Ilyen helyzetben közösen keressük a megoldást. Rövid távú bérlés esetén a rendelkezésünkre álló járművek szerint tudjuk cserélni a járművet, hosszú távú szerződés esetén ez idő előtti szerződés felmondásnak minősül és új szerződéskötéssel jár.

 12. Milyen iratokra lesz szükségem a tartós bérleti szerződés megkötéséhez?


  Szükségünk lesz cége eredménykimutatására és egy cégkivonatra. Minden járműre egyedi bérleti szerződést kötünk.

 13. Bérlés előtt megnézhető-e a gépkocsi?


  Igen. A részletekről, kérjük, egyeztessen velünk.

 14. Hol kerül sor a gépkocsi átvételére?


  Rövid távú bérlés esetén a gépjármű átvétele alapesetben az MHC Mobility telephelyén kerül sor, kivéve, ha erről a felek másként rendelkeztek.

 15. Mi történik, ha túllépem a kilométerlimitet?


  A kereten felüli kilométereket kiszámlázzuk az Ügyfélnek.

 16. A havi bérleti díj tartalmazza-e a műszaki vizsgák és a kopóalkatrészek javítását is?


  Igen. 

 17. Mi tartalmaz a szervizszolgáltatás?


  Az időszakos műszaki vizsgákat, az aktuális javításokat, a gumiabroncsok cseréjét és tárolását.

 18. Megnövelhetem-e a kilométerkeretet a szerződés tartama alatt?


  A legtöbb esetben van rá lehetőség, ha a jármű műszaki állapota megengedi azt. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
 19. Van lehetőség platós kisteherautó bérlésre?


  Természetesen. Ha ilyen jellegű gépjárműre van szüksége látogasson el a Platós teherautó tartósbérlet aloldalunkra.
 20. Van lehetőség dobozos kisteherautó bérlésre?


  Természetesen. Ha ilyen jellegű gépjárműre van szüksége látogasson el a Dobozos teherautó bérlés aloldalunkra.

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.

Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A cookie-k kezeléséről IDE kattintva tájékozódhat. Több információ. OK