Bugatti Château Saint Jean - Egy éjszaka a kastélyban

A Bugatti főhadiszállásának tekinthető kastélyt 1857-ben építette a Wangen de Geroldseck család, falai egykoron a XX. századi elit számára rendezett pazar vacsorák hangjától visszhangoztak.

Ettore Bugatti is itt fogadta vendégeit, hiszen a Bugatti mindig is több volt, mint egy autógyár. Ettore minden szinten törekedett a tökéletességre, nem volt ez másképp a kastélyban rendezett vacsorákkal sem. Nemcsak a Bugatti autóknak, hanem ezeknek az estélyeknek is tökéletesnek kellett lennie. A vacsorát ugyanolyan precizitással készítették el, mint Ettore Bugatti autóit. Meglepő módon a kastély körüli birtokot Bugatti maga építette tovább, hiszen helyben tartott haszonállatok és növények adták az alapanyagot. Frissen termesztett helyi alapanyagok mellett, saját tésztakészítője is volt, illetve személyre szabott terítéket is készített saját nevének EB kezdőbetűivel gravírozva. Ettore számára a Château-ban eltöltött idő egy Bugatti autó tükre volt: minden részletében tökéletes.

Ezt az élményt nyitotta most „egy éjszaka a kastélyban” programjával a Bugatti gyár. A vendégek a klasszikus történelmi modellek megtekintése mellett, lehetőséget kapnak egy „sok csillagos” vacsorára és egy felejthetetlen éjszakára a klasszikus villa ódon falai között. 

Christophe Piochon, a Bugatti elnöke így nyilatkozott: „A Château Saint Jean éppúgy része a Bugatti történetének, mint bármelyik történelmi veterán modellünk. A legenda részévé vált, és továbbra is rendkívül különleges hely mind számunkra, mind vásárlóink ​​számára. Bár már most is kínálunk egy napos „Molsheim-élményt” ügyfeleinknek, az „Egy éjszaka a kastélyban” eltöltése lehetővé teszi számunkra, hogy a vendégek mélyebben elmerüljenek a Bugatti márkában, múltban és jelenben, és olyasmit éljenek át, amire sokan vágynak: egy mélyebb, bensőségesebb kapcsolatot a történelmünkkel és névadó alapítónkkal. Ahogy folyamatosan új élményeket fejlesztünk ki ügyfeleink számára, az „Egy éjszaka a kastélyban” program a Bugatti jövőjének fontos részévé válhat.”

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.