Kia EV4 - a legkisebb

A koncepció autó sikeres fogadtatása után a Kia immár közzétette a sorozatgyártású EV3 részletes adatait, köztük a magyarországi árakat is.

Sikeréhez nemcsak a Kia által fejlesztett technológia járulhat hozzá, hanem azon értékek is, amelyeket a márka nagyobb méretű, többszörösen díjnyertes, felhasználó-központú SUV jától, az EV9-től örökölt. A Kia által képviselt, Opposites United, azaz „Egyesült ellentétek” névre keresztelt tervezői filozófia olyan kreatív energiákat szabadított fel, ami harmonikus egységbe rendezte a természet és a modern életvitel értékeit – ebből született a progresszív, lendületes és drámai megjelenésű EV3.

A koreai gyár nem kevesebb, mint kilenc színben kínálja az EV3-at, melyek közül kettő, az Aventurine Green és a Terracotta most először szerepel a márka palettáján. Különleges belső kialakításának köszönhetően a jármű tágas, öt személynek is kényelmes utastérrel büszkélkedhet. 

Az elegáns középkonzol csúsztatható asztalkát és tárolórekeszt foglal magában, míg az alsó részbe üdítős palackok, ropogtatnivalók, kisebb táskák tehetőek. Hogy teljes legyen a kényelem, álló helyzetben az elektronikai eszközök (pl. laptopok, táblagépek) az asztalon simán elférnek, a hihetetlenül kényelmes ülések pedig teljesen hátra dönthetőek. 25 literes első és 460 literes hátsó csomagtartójával kategóriájának legnagyobb poggyászterét kínálja az EV3. Az alapmodell 58,3 kWh-s akkumulátorcsomaggal gördül le a gyártósorról, míg a Long Range kivitel esetében 81,4 kWh-nyi áram áll a vezető rendelkezésére. Mindkét modellben roppant erős, 204 lóerős, 283 Nm-es villanymotor dolgozik, a 0-100 km/h-s gyorsuláshoz mindössze 7,5 másodperc szükségeltetik, a végsebesség pedig 170 km/h-ban limitált. Az alapmodell most bevezető akcióban 14 millió Ft-tól érhető el, a csúcsváltozat (GT-Line) pedig 18449000 Ft-ba kerül.

Villanyflottában gondolkodik? Van egy jó megoldásunk! | MHC Mobility

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.