Lengyelországban immár 4. alkalommal: "Nagy elektromos autóteszt"

A lengyelországi MHC Mobility első elektromobilitást népszerűsítő projektje nagy sikert aratott az ügyfelek körében. A kampány célja az alternatív meghajtások és a zéró károsanyag-kibocsátású járművek népszerűsítése a vállalkozások körében. A 4. tesztelési program időszaka október 16-án kezdődött és december végéig tartott.

Az biztos, hogy a belsőégésű meghajtások korszaka a végéhez közeledik. Az elektromobilitás a közlekedés jövője, és az ebbe az irányba történő átalakulás elengedhetetlen. Az Európai Unió országai 2035-re határozták meg az időpontját a belsőégésű személygépkocsik és kisteherautók értékesítésének betiltásának. - mondta Roelof Hansman, az MHC Mobility közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója. - Az MHC Mobility-nél már kész megoldásokkal rendelkezünk, amelyek megfelelnek az átállás kihívásainak, és már régóta népszerűsítjük ezeket a megoldásainkat a meglévő és leendő ügyfeleink körében. - teszi hozzá.

A Nagy elektromos autó teszt kiváló lehetőség arra, hogy ügyfeleink első kézből megtapasztalják hogyan működnek az alternatív meghajtású járművek városi és országúti forgalomban, valamint ipari használatban.

Az MHC Mobility ügyfelei néhány napra személygépkocsikat és furgonokat kapnak tesztelésre, így saját maguk győződhetnek meg a zéró emissziós járművek használatának számos előnyéről, nemcsak a gazdaságosság, hanem a vezetési kényelem vagy a töltési sebesség, valamint az egyes modellek felszereltsége tekintetében is.

“Az immár negyedik alkalommal megrendezett "Nagy EV-teszt" lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megismerjük ügyfeleink igényeit és megfeleljünk elvárásaiknak. Célunk, hogy üzleti partnereinknek személyre szabott megoldásokat nyújtsunk, amelyekkel elősegíthetjük fenntarthatósági célkitűzéseiket" - hangsúlyozza Tomasz Piekarski, az MHC Mobility közép-kelet-európai értékesítési igazgatója.


Megismerem a VillanyFlotta szolgáltatást | MHC Mobility

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.