Prémium minőség 15 éve - Visszatekintés előrefelé

2008. április 11-én alakult az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt., amely idén az új tulajdonos MHC MOBILITY nevét veszi fel, s ezzel lezárul egy korszak a vállalat életében. Csőre Tamás alapítónk, legrégebb óta az EuroFleet-nél dolgozó munkatársaink, és rég, hűséges Ügyfeleink segítségével idézzük meg vállalatunk rendkívüli történelmét.

Az EuroFleet Zrt. 2008-ban a kirobbanó pénzügyi válság előtt közvetlenül indult el.  Csőre Tamás alapítónk vezetésével már az első tört üzleti évben közel százmillió forintos árbevétel mellett szolid, de pozitív eredményt produkált. Tamás munkássága alatti 14 évben mindvégig folyamatosan növekedett a bérbeadott flottaállomány, az árbevétel és a nyereségtömeg, függetlenül a külső körülményektől, válságoktól.

“A Hovány csoport  megkeresett azzal, hogy ők is csinálnának egy flottakezelő céget. Hovány Marcit  csak úgy érdekelte a dolog, ha én is tulajdonos leszek. Letettem egy ötéves üzleti tervet, amit többen lehetetlennek véltek megcsinálni. A sikerre a garanciám, a szakértelmem és a hozzáállásom volt, túlmenően azon, hogy minden addigi bérmegtakarításomból származó vagyonomat egy lapra feltéve all-in-t mondtam a projektre. A környezetemben mindenki próbált visszatartani az ismeretlenbe ugrás miatt, de megszállottként hajthatatlan maradtam. Akkora volt bennem a bizonyítási vágy és a hajtóerő, hogy megfogadtam, megcsinálom Magyarország legjobb flottakezelő cégét” - mesélte Csőre Tamás Magazinunknak.

Kollégáink visszaemlékezése:

Hindrich Eszter alapítástól kezdve az EuroFleet-nél dolgozik, 2020-2022 között tett egy rövid kitérőt. “2008 augusztusában a 6. munkavállalóként érkeztem az EuroFleet-hez. Induló vállalkozásként a hangsúly az értékesítésen volt, minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy elnyerjük az Ügyfelek bizalmát, s ezzel megalapozzuk a jövőnket. Azóta óriási fejlődésen ment keresztül a cég, és ma már egy összetett nemzetközi cégcsoport tagjaként működünk. Izgalmas volt mindezt megélni, büszkeséggel tölt el, hogy az EuroFleet csapatának tagja lehetek.”

Farádiné Borsodi Virág: 13 éve dolgozom az EuroFleet-nél. Kezdetben Tamás mellett asszisztensként, majd a back office csapat megalakulása óta ezen a háttér területen, ahol azóta is tevékenykedem. Változatos feladataim egy részétől a cég növekedése és ügyfeleink gyarapodása miatt idővel meg kellett válnom. Fő feladatom jelenleg a kintlévőségkezelés. Igyekszem ezt a területet a legjobb tudásom szerint menedzselni, mely úgy gondolom a jelenlegi gazdasági helyzetben fontosabb, mint eddig bármikor. Nagyon szeretek az EuroFleet-nél dolgozni, egy igazán profi a csapatban. Aki itt fel tudja venni a ritmust az nagyon jó helyre kerül.

Kiss Anikó:  Ebben az évben lesz 10 éve, hogy az EuroFleet-nél dolgozom. Irodavezetőként kezdtem, majd a back office-on, később pedig a finanszírozáson folytattam a pályafutásomat. Visszagondolva nagy utat tettem meg az elmúlt évek alatt.  Sokat köszönhetek a vezetőimnek és a kollégáimnak. Rengeteget tanultam és fejlődtem általuk. Szeretem a munkámat, a kihívásokkal teli hétköznapokat és a kollégáimat. Jó ennek a csapatnak a része lenni.

Nagy Gábor: 2014-ben prózai egyszerűséggel felhívtam Csőre Tamást és elmondtam neki, hogy visszaköltöztem Győrbe, és éppen álláskeresésben vagyok. Nagy szerencsém volt, mert pont embert keresett az üzemeltetésre, és ennek köszönhetően tulajdonképpen azonnal el tudtam helyezkedni. Mindig a legmagasabb szinten próbálom kiszolgálni Ügyfeleinket, talán ez a kereskedelemben eltöltött évek örökségének is köszönhető, ahol jutalékos rendszerben dolgoztam. A filozófiám ebben a kérdésben semmit sem változott.

Lauscher András 2015: A felvételi interjún Tamás nagyjából egy óra után azt kérdezte: részéről rendben a dolog, mi az én döntésem?  Bevallom, hogy nagyon váratlanul ért a kérdés, szóval csak pislogtam. Kilépve a meghallgatásról tudtam, hogy a lehetőségekhez képest ez a legjobb választásom. Huszonöt éves voltam, veszíteni valóm sem volt. Még aznap délután visszajeleztem. Junior értékesítőként kezdtem, és kitartásomnak köszönhetően, nagy lépésekben kezdtem el haladni: senior-, majd vezető értékesítőként folytattam a munkásságom. Értékesítési vezetőnek a COVID évében, 2020-ban lettem kinevezve, és pontosan egy éve vezetem country managerként a vállalatot.

Tomasovszki Hajnalka: 2016 óta dolgozom a cégnél. Korábban is gépjármű üzemeltetéssel foglalkoztam, így nem volt számomra idegen a munkakör. Az itteni csapat nagyon támogató, így sikerült könnyen beilleszkednem. Nincs egyforma nap, mindig új és új kihívások elé állít a munkám. Nagyon szeretek itt dolgozni. Hálás vagyok, hogy a munkám során nagyszerű embereket ismerhettem meg ügyfeleink és munkatársaim személyében.

Ügyfeleink mondták rólunk:

Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója, 2020. december:

Az EuroFleet felé nemrégiben kiadott referencia nyilatkozatomban is két fő ismérvet, a minőség és a megbízhatóság iránti elkötelezettséget emeltem ki. És ez itt nem a PR vagy hatásvadász megjegyzés a részünkről, hanem én is és a Kulcs-Soft csapata is így lett/van szocializálva, a minőség iránti elhivatottságot nem kellett új elemként behozni a cégpolitikába.

dr. Meleg Norbert, a Nolato Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, 2021 február 

Az ember azt gondolná, hogy rengeteg olyan cég van, mint az EuroFleet, mivel számtalan vállalat foglalkozik ma már flottakezeléssel, azonban valójában olyanból, mint amilyenek ők, kevés van – vagy mi még nem találtuk meg a többit.

Bengyel Ádám, a Foxpost Zrt. vezérigazgatója, 2021 május: 

A vékony keresztmetszetet a teherautóink „visszavételének” állapota jelentette, ami nem volt összehasonlítható a személyautókéval. De újra tudták gombolni a kabátot, és ennek köszönhetően ma már csak tőlük lízingelünk kocsikat. Ezen rugalmasság volt az egyik fontos momentum velük kapcsolatban, a másik pedig a személyes kontaktus és elérhetőség. A mai napig is, ha bármilyen problémánk, kérdésünk van, akkor csak egy telefonhívás és megkapjuk a választ.

Nevihostényi Gáborral, a BUNZL Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, 2021. július:

Egyébként több flottakezelő céggel is kapcsolatban vagyunk. Azt mondhatom, hogy így szinte testközelből tapasztaljuk meg és látjuk azt, hogy az egyes cégek milyen szolgáltatást nyújtanak és milyen különbségek vannak.

Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, 2021. december:

Nem titok, először a felső menedzsmentnél, később pedig már alacsonyabb szinteken is kipróbáltuk az EuroFleet nyújtotta flottakezelési szolgáltatásokat. Bármi változhat a céges policyben, Magyarországon az EuroFleet a szolgáltatók között mindig egy biztos pont. Számomra kiemelt jelentőséggel bír az, hogy azok, akik az EuroFleetnél velünk kapcsolatban vannak, ismerik a cégünket.

Márkus Zoltán, a HUMÁNIA HRS Group Zrt. vezérigazgatója, 2021. november:

Többek között azért is döntöttünk mellettük, mert ők voltak az egyetlenek a piacon, akik az első találkozókor föltették azt a kérdést, hogy egyáltalán miért van nekünk szükségünk autóra. Ez nagyon hasonszőrű gondolkodás volt a miénkhez, ami roppantul imponáló volt, hiszen nem azzal jöttek azonnal, hogy tessék, itt van ez és ez a modell, ebből vegyünk tízet, hanem meg akarták tudni, ismerni, hogy egyébként mi ezeket az autókat mire akarjuk használni és csak ezután tettek javaslatokat.

Martis István, a profession.hu ügyvezető igazgatója, 2022. január:

A döntésnek volt egy objektív és egy szubjektív oldala is, aminek az összegzése után döntöttünk az EuroFleet mellett. Azt gondolom, hogy mindenképpen jó döntést hoztunk, ugyanis a 2020-as év nagy országbezárása minket is érintett. Ebben a helyzetben az EuroFleet talán egyedüli cégként volt az, amelyik konstruktívan állt ehhez a vis maior helyzethez, aminek eredményeként a lehető legjobb opcióval oldottuk meg ezt az időszakot.

Kovács József, a Fort-Bau Zrt. tulajdonosa, 2022. március:

Elkezdtünk együttműködni, először csak néhány kisteherautót béreltünk tőlük, ma pedig már a teljes flottánkat az EuroFleet kezeli, ami mögött olyan komplex szolgáltatás és rugalmasság van, amire ma csak nagyon kevesek képesek. Ez egyébként többször be is igazolódott.

Somogyi Zsolt, a Somogyi Elektronic Kft. tulajdonos-ügyvezetője, 2022. június:

Eljött az idő, amikor rájöttünk, hogy költséghatékonyabb megoldást kell keresnünk annál, minthogy saját tulajdonú autóparkunk legyen. Korábban több flottakezelővel is dolgoztunk együtt, de 2008 óta kizárólag az EuroFleet-tel. Úgy vélem – és ez az eltelt időből is jól látszik -, hogy tökéletes az összhang a cégeink között, ami mára stratégiai partnerséget is jelent. Bár nem jellemző ránk, hogy ne versenyeztessünk meg ajánlatokat egymással, azonban a nexus olyan jó minőségű az EuroFleet-tel, hogy ezt velük kapcsolatban nem tartjuk indokoltnak. Szeretjük, ahol minden működik és nincsen gond.

Dely Csanád, a Bortársaság gazdasági igazgatója,  2022. július:

Ezt a projektet megversenyeztettük, az EuroFleet is pályázott, akikről kifejezetten olyanoktól hallottunk jókat, akik már évek óta velük dolgoznak. Egyébként az árak nagyságrendekben nem mutattak nagy szórást, ezért inkább a referenciák, és az ár-érték arány alapján választottunk. Így kerültünk és vagyunk is máig velük kapcsolatban.

Zárógondolat

Csőre Tamás Hovány Mártonnal közösen tizenöt éve alapította a vállalatot azzal az eltökélt szándékkal, hogy megépítse Magyarország legjobb és leghatékonyabb hazai tulajdonú flottakezelő vállalatát, majd a kellő méret és eredményesség elérése után sikeresen exitálhasson és visszavonulhasson. Visszatekintve az elmúlt 15 évre, a terv teljesült. Vajon mit hoz a következő 15 év az elektromos átállás viharában? Mi minden erőnkkel azon leszünk hogy továbbra is a legjobb - prémium - minőségi szolgáltatást nyújtsunk Önöknek hívják ezt flotta- vagy mobilitásszolgáltatásnak, benzines-, dízel, vagy elektromos járműnek, legyen az két- négy-, vagy még több kerekű eszköz.


Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.

Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A cookie-k kezeléséről IDE kattintva tájékozódhat. Több információ. OK