Sikeres Használtautós Családi Nap Győrben!

Az MHC Mobility csapata nagy sikerrel zárta a Prémium Használtautó Centrumánál tartott Használtautós Családi Napot. A győri eseményen sok család és egyéni érdeklődő vett részt, akik a jól eltöltött napon nemcsak a szórakozással, hanem az autóvásárlással kapcsolatos hasznos információkkal gazdagodhattak.

A látogatók különféle előadásokon, interaktív programokon és élménydús eseményeken vehettek részt, amelyek alatt megtudhatták a legfontosabb szempontokat, mi alapján érdemes használt hagyományos és elektromos járművet választani, és milyen kötelező ügyintézéseken kell átesniük a vásárlást követően. A gyerekek számára is sok izgalmas foglalkozás volt, mint például arcfestés, színezők, animátoros foglalkozások.


A résztvevők találkozhattak Janklovics Péter humoristával, aki szórakoztató és hasznos kérdéseivel állt elő az MHC Mobility csapatunk elé, valamint egy közönségtalálkozó keretén belül lehetőség nyílt beszélgetni vele.

A nap egyik kiemelt pillanata az élményautózás volt, amelyre egy rövid kérdőív kitöltésével lehetett jelentkezni, és a szerencsések élőben megtapasztalhatták, milyen különleges élményt nyújt többek között a BMW i5 és a Lexus RX 450h.


Tekintse meg használtautó kínálatunkat Ön is! | MHC Mobility

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.