Ügyfélnapunk képekben és videóban!

Minden évben megszervezzük ügyfeleink számára a különleges Ügyfélnapunkat, ahol bemutatjuk a flottakezelés legújabb innovációit és az autóipar aktuális trendjeit, miközben lehetőséget biztosítunk a legújabb flottaautók megtekintésére és kipróbálására. Az idei rendezvény fénypontja az első alkalommal megrendezett Ügyfélrally volt, ahol a résztvevők tesztautókkal ügyességi feladatokat teljesíthettek a Budaörstől Gárdonyig tartó útvonalon. Emellett a Velencei-tónál lévő főhelyszínünkön izgalmas előadások és tesztvezetések tették még színesebbé a rendezvényünket.

Újdonság: Ügyfélrally!

Most először rendeztük meg az Ügyfélrally programunkat, amely során tesztautókkal egy 5 állomásos útvonalon kellett végighaladniuk a rally-versenyzőknek Budaörsről a Velencei-tóhoz. A rally-pontokon különböző ügyességi feladatokat kellett minél pontosabban végrehajtani. A verseny során nem a gyorsaság, hanem a pontosság számított, hiszen a feladatok teljesítésekor 1/100 másodperc pontossággal mértük az időeredményeket, az Oldtimer RallyTrophy profi szervezésében. A rally végén győzteseket hirdettünk és az állomások legjobbjait is díjaztuk.

Több mint 65 ügyfelünk, több mint 30 tesztautóval indult útnak az izgalmas megmérettetésre, mely során Zsámbék, Bicske, Lovasberény érintésével értek el rendezvényünk helyszínére, ahol további programjaink várták.


Előadások és tesztvezetések a Velencei-tónál

Az Ügyfélrallyval egyidejűleg rendezvényünk másik programja a Velencei-tónál, a főhelyszínen zajlott. Itt a résztvevők meghallgathattak különböző autóipari előadásokat, kerekasztalos beszélgetéseken vehettek részt, és természetesen a tesztvezetés sem maradhatott el.

  • ToyotaSakura tartott előadást a hidrogén autózás jövőjéről, bemutatva a legújabb innovációkat és technológiai fejlesztéseket.
  • Green Geo Hungary előadása az intelligens autótöltési megoldásokról és vállalati energiamenedzsmentről szólt, amely során megújuló energetikai megoldásokat mutattak be.
  • Speedzone csapata pedig bennfentes autóipari információkat osztott meg a kínai autózásról és az elektromos autózás jövőjéről.

A kiállított járművek mellett sok gyönyörű jármű várakozott rövid tesztvezetésekre, amelyeket ügyfeleink első kézből kipróbálhattak, megtekinthettek és szakértőktől tudhattak meg több információt róluk.

Teljes galéria megtekintése


Nézze meg rövid összefoglaló videónkat!


Kiemelt partnereinknek ezúton is köszönjük, akik hozzájárultak a rendezvény magas színvonalához!

Exkluzív partnereink

Auto Wallis Group
Kia Hungary
Ford Magyarország
Toyota Sakura
Carnet Reigler
DAF Magyarország

További Partnereink

Óbudai AutócentrumIveco HungaryPiedl Kft.


Reméljük jövőre is találkozunk, és még több izgalmas programmal és élménnyel gazdagodunk együtt! 

Ismerje meg ajánlatainkat! | MHC Mobility

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.