Új értékesítési vezető Szlovákiában - Üdv a csapatban, Michal!

Június 1-jétől az MHC Mobility szlovákiai csapatához csatlakozott Michal Kapusta, értékesítésben és ügyfélszolgálatban jártas menedzser. Michal a flotta-értékesítési csapat vezetői feladatait látja el.

Az MHC Mobility a lízing és mikromobilitási megoldások kiemelkedő közép- és kelet-közép-európai szállítója.

Michal Kapusta széles körű ismereteket szerzett orvoslátogatóként a gyógyszeriparban. Később területi-, majd és értékesítési vezető lett, több mint 25 fős orvosi képviselőből álló csapat irányításáért volt felelős.  Az elmúlt 5 évben Michal a 8 000 járművel rendelkező szlovákiai LeasePlan-nél töltött be vezetői tisztséget, három üzleti egység irányításáért volt felelős.

- Nagy örömmel köszöntjük Michal Kapustát csapatunkban. A gyógyszeriparban és a lízingiparban szerzett széles körű tapasztalata felbecsülhetetlen értéket jelent majd az MHC Mobility számára. Biztosak vagyunk abban, hogy vezetői képességei, értékesítési stratégiái és kommunikációs készségei segíteni fognak minket abban, hogy tovább növekedjünk és erős kapcsolatokat ápoljunk ügyfeleinkkel. Üdvözöljük Michalt és sok sikert kívánunk neki vállalatunkban" - mondta Lubomir Habala, az MHC Mobility Slovakia országigazgatója.


További híreink ide kattintva érhetők el.

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.