Lízing alapok

Minden, amit az eBringaFlottázásról tudni kell

2021 tavaszától eBringaFlotta tartósbérleti szolgáltatásunk keretén belül lehetőség van e-bike-ok (elektromos rásegítésű ún. pedelec kerékpárok) vállalati lízingelésére. Sorozatunkban bemutatjuk a pedelec működési elveit, előnyeit, felhasználási körét, lehetőségeit, valamint hasznos tanácsokkal és tippekkel látjuk el Önöket.

MIRE JÓ A PEDELEC?

A pedelec (jelentése: Pedal Electric Cycle) a legszélesebb körben elterjedt elektromos kerékpár típus. Előnye, hogy a jelenleg hatályos KRESZ szabályzat értelmében kerékpárnak minősül, vizsga, biztosítás és  bukósisak nélkül is használható, kiegészítő elektromos rásegítéssel rendelkezik. Mivel az e-motor csak tekerés hatására működik, így könnyű testedzésnek sem utolsó a használatuk.


Gyors átállás, szerelem első látásra

Előnye, hogy aki tud kerékpározni, az gyorsan kiismeri magát rajta, nem kell hozzá sem extra oktatás sem kötelező vizsga, sőt rendszám se. A pedelec kerékpár nyújtotta újszerű élmény, egyszerűen mindenkit magával ragad már az első tekeréskor.


Kényelmes & sportos

A BringaFlottában tartósbérelhető pedelec nagyszerűsége abban rejlik, hogy választhatunk: kényelmesen vagy sportosan szeretnénk kerékpározni. Ha a kényelem a cél, több rásegítést kérhetünk, ha a sportolás, kevesebbet. Az e-bike-kal maximalizálhatjuk a kényelmet vagy a sportértéket.A legoptimálisabb városi, elővárosi közlekedési eszköz

A pedelec városi közlekedésben való szorgalmazása mellett leggyakrabban felhozott érv, hogy a forgalmas városi környezetben is izzadság- és stresszmentesen mehetünk bárhová, a korábban elképzelhetetlen sebességgel. Mivel a tömegközlekedés egyértelműen kezd veszíteni a vonzerejéből, a megnövekedett autóhasználat pedig dugók végeláthatatlan sorát idézi elő, így a pedelec BringaFlotta tartósbérleti megoldása minden szempontból ideális választás egy új, fenntarthatóbb és egészségesebb városi közlekedési rendszer kialakításához, növelve ezáltal az öltönyös és kosztümös kerékpárhasználók számát is.

A motor rásegítő hatása 25 km/óra sebesség elérésére képes, és a motorteljesítmény legfeljebb 250 W, amivel a közúti forgalomban biztonságosan és kényelmesen tudunk célbaérni.

Milyen pedelec típust válasszak a BringaFlottába?

(Bel)városi közlekedős kerékpár (city/urban): A klasszikus városi pedelec bringákat elsődlegesen a magas minőség, egyedi formaterv és kényelem jellemzi, amellyel gyorsan és stílusosan tekerhetünk az utcákon. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően ideális választás egy új, fenntarthatóbb és egészségesebb városi közlekedési rendszer kialakításához növelve ezáltal az kerékpárhasználók számát.


  • Elővárosi és túra kerékpárok: (commuter / trekking) Trekking e-bike kerékpárjaink teljesítményét a hosszabb távok megtételéhez fejlesztett hajtás segíti a, legyen szó hegymenetről vagy sík terepről, mindezt ötvözve a kényelmes kialakítással és felszereltséggel (csomagok elhelyezésére alkalmas váz).
  • Erdőbe, terepre pedig természetesen az MTB-k széles tárháza áll rendelkezésre, első rugós villával vagy összteleszkópos kivitelben. A mountain-bike megerősített vázzal a meredek lejtőkön és emelkedőkön egyformán gyors és stabil, így nincs előtte akadály a hegycsúcsok meghódítására. Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a természetet és sportolási célokra használnák.


Láncváltó vagy agyváltó?

  • Agyváltót válassz: A városi közlekedés sok elindulással, váratlan megállással jár, erre ideális az agyváltós megoldás. Hiszen az agyváltóval akkor tudunk váltani, amikor épp nem tekerünk. Így, ha hirtelen pirosra vált a lámpa és megállásra kényszerülünk, akkor állás közben gyorsan visszaválthatunk indító fokozatba.
  • Láncváltót válassz: Minden más egyéb esetben, hiszen a trekking és az MTB kerékpárokat amúgy is csak ezzel szerelik. Előnye, hogy szélesebb skálán tudunk fokozatot választani magunknak.

Melyik motor a legjobb?

Mindegyik gyártó természetesen saját magára esküszik, a hétköznapi átlagos használatban inkább a gyors és könnyű szervizelhetőségen és a megbízhatóságon van a hangsúly. Mi elsődlegesen a Bosch rendszert preferáljuk  BringaFlottánk számára, mert megfelelő, stabil szinvonallal és kiterjedt szerviz hálózattal rendelkezik.

Mekkora akkumulátorral?

A városi közlekedéshez elegendő a 400-500Wh-os pakk, elővárosi, túrázós és hegyi használathoz pedig a lehető legnagyobb a javasolt,  ami elérhető. Ez jelenleg 625Wh-t jelent.Motivál & fitten tart

Motiváltabban és hatékonyabban dolgozunk, ha minden nap jut egy kis idő testmozgásra. Napi 20-30 perc flottakerékpározás már segít fittségünk és motiváltságunk fenntartásában, sőt mindeközben még úticélunkat is elérjük. Ráadásul a cégek spórolni is tudnak ezzel a megoldással, hiszen jelentősen gazdaságosabb, mint a hagyományos gépjármű flottakezelés.
Mi van ha nem elég a bringa, és néha kéne autó is?

BringaFlotta elektromos kerékpár tartósbérleti szolgáltatásunk keretében a hosszabb távokról sem kell lemondanod, hiszen van lehetőség a szolgáltatást +2kerék  nevű csomaggal bővíteni, így rendelkezésre áll az MHC Mobility (EuroFleet) széles autóparkja autóbérlés szolgáltatás keretében is.

Milyen pedelecet választhatok az eBringaFlottában?

Az eBringaFlottában készletről city és trekking kerékpárok érhetők el, továbbá egyedi igényekre szabott MTB-k.  Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlattal tudjuk segíteni döntésed.


Tekintse meg eBringaFlotta szolgáltatásunkat!

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.