Teherautó flottatanácsok

Show Your Truck - Master sok extrával: A-Tee Trans

Lassan reméljük a feledés homályába merül a pandémia korszaka, de a 2020-as esztendő mindenki számára rendkívüli időszak volt, minden egy kicsit másképp működött és azt hiszem az emberiség egy emberként összefogva igyekezett megoldást találni a jövőre. Ebben a túlélési időszakban merült fel, mint lehetőség az A-Tee Trans Kft kínálatába a hűtött áruk szállítása.

A gyógyszereket, illetve gyógyszer alapanyagokat csak igen szigorú feltételek között lehet fuvarozni, mert hőmérséklet-érzékeny termékek, így megbízható hűtős áruszállítóra van szükség. Ehhez nyújt immár több éve segítő kezet az MHC Mobility, hiszen az egyedi módon összeállított Renault Master furgonokkal segítik a solymári székhelyű cég munkáját. 

Az A-Tee Trans Kft., éppen 10 évvel ezelőtt kezdte el akkor még egy autós vállalkozásként tevékenységét, de mára már egészen komoly flottával rendelkezik a furgonok és teherautók között is. Ahogy arról Prima Attila tulajdonos beszámolt nekünk, mindig az élet adott egy plusz lépést a cége számára. A kezdeti időszakban például az egyik kamion meghibásodása után, olyan árajánlatokat kapott a jármű hazaszállítására, hogy saját kézbe vette a dolgokat és maga hozta haza autóját, így viszont bekerült a cég tevékenységei közé az autó- és furgonmentés is.

A hűtős flotta felállításában is jelentős szerepe van a véletlennek, hiszen egyszer egy meghibásodott furgon csereautójaként került hozzájuk egy hűtős verzió. Ezt a kocsit alaposan áttanulmányozva ebbe a világba is beleásta magát a cégvezető és ezzel tovább bővült a tevékenységi kör.

Néhány éve már határozott elképzelésekkel fordult az MHC Mobility-hez, egy olyan járművet nézett ki, amelyben a sofőrök számára jut hely a pihenésre is. A hűtős autók esetében ugyanis sokkal nehezebb megoldást találni a fekvőhely kialakítására, de ezzel a koncepcióval, amelyet a most bemutatott Renault Master követ, nem sérül az áruk elhelyezése és a pilóta is kényelmesebben tud lepihenni a cég korábbi megoldásához képest. Attila ugyanis nemcsak megköveteli a maximumot munkatársaitól, hanem igyekszik minden feltételt is biztosítani a tökéletes munkavégzéshez. 

A Renault Master különlegessége ebben a formában a kabinra szerelt hálófülke. Mint egy lakóautó hálórészébe ebbe is álló helyzetben tud felmászni a pilóta, és kb. egy 2,1 x 1 méteres részben tud így lepihenni. A fülke rendelkezik két oldalalsó, nyitható sötétített ablakkal, illetve a tető közepén még egy vészkijáratként is funkcionáló ablak is megtalálható. A kényelem fokozása érdekében van LED lámpasor, USB-csatlakozók és állófűtés/hűtés is. 

Bármilyen meglepő a gyakorlati tapasztalatok alapján ezzel a hálófülkével nem is fogyaszt többet a Master, mert pont, mint egy jól méretezett légterelő a hűtő teteje fölé irányítja a menetszelet. Néhány darab már használatban van és a sofőrök eddig pozitívan nyilatkoznak a megoldásról.

A másik előnye ennek a kialakításnak, hogy a raktér térfogata így nem vált kisebbé, pont elfér benne a több raklapos szállítmány. A közúti és hálózati raktér hűtésről-fűtésről a Thermo King V-300.50 Max készüléke gondoskodik. Az ügyvezető által választott rendszer segítségével az irodában is látható a raktér pontos hőmérséklete. Ha abban valamilyen drasztikus változás állna be, akkor kapcsolatba tudnak lépni a sofőrrel, hogy cselekedjen a hiba elhárításában. Ez jellemzően a svájci határon szokott előfordulni, ahol még van vámkezelés és a furgont a sofőrnek el kell hagynia, be kell zárnia az ügyintézés idejére. A rendszert a közeljövőben úgy fogják kibővíteni, hogy mindezt az adott autó vezetője is lássa a saját mobiltelefonján.  

renault master mhc mobility prima frigo flottakezeles
renault master interior mhc mobility prima frigo flottakezeles
renault master mhc mobility prima frigo flottakezeles
renault master mhc mobility prima frigo flottakezeles 3 seats
renault master mhc mobility prima frigo kabin
renault master mhc mobility prima frigo kormany

Összességében a Renault Masterek műszaki színvonalával, megbízhatóságával is elégedett az ügyvezető, ugyanis a korábban használt márka modelljeire nem ez volt jellemző. Speciális igényekhez speciális megoldás, az MHC Mobility a gyógyszerek szállításában is tökéletes partner.

Renault Master bérlése készletről

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.