Az MHC MOBILITY Roelof Hansmant nevezte ki a CEE régió ügyvezető igazgatójává

Az MHC Mobility örömmel jelenti be, hogy szeptember 4-től Roelof Hansman tölti be a közép- és kelet-európai (CEE) régió ügyvezető igazgatói pozícióját. Hansman úr irányítja vállalatunkat Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

Roelof Hansman kiváló akadémiai végzettséggel rendelkezik, a Rotterdami Egyetemen szerezte meg MBA diplomáját. Szakmai pályafutása a Kraft Foods-nál kezdődött, majd a LeasePlan-nél folytatódott, ahol különböző beosztásokban és piacokon szerezett tapasztalatot. Többek között a dolgozott a vállalati stratégia osztályon, mint észak-európai regionális pénzügyi igazgató, majd később, mint a LeasePlan németországi pénzügyi igazgatója volt. LeasePlan-nél eltöltött idejét további küldetések tették emlékezetessé, és hét éven át a magyarországi LeasePlan vezetője volt, majd három évig a LeasePlan Svédországnál volt ügyvezető.

2020-ban Hansman átigazolt a Volvo Cars-hoz, ahol flottakezelési szakértelmét a Global Online Experience részlegénél kamatoztatta, így hozzájárult az első közvetlen és online B2B értékesítési csatorna kialakításához egy OEM számára. Ezt követően a flottastratégia csapat és a Global Major Accounts csapat irányításáért volt felelős.

Roelof Hansman kinevezése alátámasztja az MHC Mobility- elkötelezettségét a globális szakértelemmel rendelkezők iránt regionális növekedésünk érdekében. Számos európai piacon szerezett széleskörű tapasztalata egyedülálló helyzetbe hozza őt az MHC Mobility stratégiai kezdeményezéseinek a közép-kelet-európai régióban történő megvalósításában


Az MHC Mobility-ről:

Az MHC MOBILITY a kelet és közép-európai régióban Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon tevékenykedik. A cég átfogó flottamegoldásokat kínál ügyfeleinek, ügyelve a biztonságra, a mobilitásra, a zéró emissziós megoldásokra és a felhasználói elégedettségre. Az iparág egyetlen vállalataként Közép- és Kelet-Európában az MHC Mobility CEE a gépjárművek teljes skáláját kínálja: a személygépkocsiktól egészen a nyergesvontatókig és félpótkocsikig, valamint az alacsony és zéró károsanyag-kibocsátású járművek teljes választékát. Különféle kihívásokra és változatos vállalati igényekre kínál mobilitási megoldásokat, tartósbérlet, azaz operatív lízing, flottakezelés és rövid távú bérlés formájában, teljes körű szolgáltatással. A cég kiváló szolgáltatásokat nyújt és személyre szabott megközelítést alkalmaz ügyfelek igényeinek kielégítésére.

Az MHC Mobility CEE jelenleg mintegy 12,500 járműből álló flottát kezel a közép- és kelet-európai régióban. A régió valamennyi fővárosában rendelkezik irodával, közel 200 alkalmazottat foglalkoztatva.

További részletekért, illetve sajtóval kapcsolatos kérdésekkel kérjük, vegye fel a kapcsolatot:

Lakatos Gergely

gergely.lakatos@mhcmobility.hu

+36 30 355 6649

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.