MHC Mobility: Ma a jövő mobilitásának útját egyengetjük

Az elmúlt néhány évben a modern és fenntartható mobilitás dinamikusan fejlődött nemcsak a vállalkozói szektorban. A világjárvány és az üzemanyagpiacon uralkodó változékony helyzet rámutatott a legújabb technológiák alkalmazására, valamint az elektromos járművek vállalati flottába való bevezetésének fontosságára. A jelenlegi tendenciák, és mindenekelőtt az egész autóipar előtt álló tagadhatatlan kihívások ismerete arra kötelez minket, hogy valódi támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek, és elősegítsük a fent említett átalakulást, hogy az a fenntartható fejlődési stratégiákban foglalt új iránymutatásokkal és célkitűzésekkel összhangban történjen, és lehetővé tegye a vállalati erőforrások optimalizálását.

Az MHC Mobility célja, hogy tevékenységei révén kulcsfontosságú innovátor legyen a rugalmas, könnyen használható, ugyanakkor a fokozatos szén-dioxid-mentesítést tükröző mobilitási szolgáltatások fejlesztésében azzal, hogy egyre inkább beépítjük kínálatunkba az elektromobilitási megoldásokat, egyre szélesebb vállalati szemléletben hangsúlyozzuk a fenntarthatóság fontosságát, miközben ügyfeleink igényeit kulcsfontosságúnak tekintjük folyamatos növekedésük szempontjából.

Az egyik lépés, amelyet a Mitsubishi HC Capital Group a portfóliójának globális kiterjesztése érdekében tett, a Hitachi Capital Corporation és a Mitsubishi UFJ Lease and Finance Company Limited egyesülése volt. Ennek eredményeként a vállalat egyre inkább a mobilitási megoldásokra összpontosít, és teljesen integrált, innovatív szolgáltatásokat kínál a helyi és a tengerentúli országokban egyaránt. Emellett a vállalat 2021-es egyesülése a magyarországi EuroFleet-tel és az MHC Mobility márka bevezetése, amely tovább szilárdította pozícióját olyan országokban, mint Magyarország és Lengyelország, jelentős lépést jelentett a mobilitási vezető pozíciójának megerősítésében Közép- és Kelet-Közép-Európában. Jelenleg nyolc európai piacon működünk: Ausztria, Belgium, Németország, Hollandia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország. A kilencedik piac az Egyesült Királyság, amelyet testvérvállalatunk, a Novuna szolgál ki. E fejlesztések eredményeképpen már több mint 130 000 járművel büszkélkedhetünk Európában, még szélesebb körű szolgáltatásokkal és a különböző piacokon megszerzett tudással, amely hatékonyan befolyásolja az általunk kínált megoldásokat az elektromobilitás területén is.

Flottaszolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden ügyfél számára átfogó szolgáltatást nyújtsunk, függetlenül a vállalat méretétől, valamint a szükséges járművek számától és típusától. Ez a rövid távú bérléstől kezdve a rugalmas finanszírozási és eszközvásárlási szolgáltatásokig, valamint a speciális járművek, furgonok és teherautók teljes körű szervizeléséig, és átfogó flottakezelési szolgáltatásáig terjed ki. A CEE régióban működő ügyfeleink számára kiemelkedő fontosságú, hogy minden szolgáltatásra közös eljárások és harmonizált üzleti feltételek vonatkoznak. Minden megrendelés és flottakezelés egyetlen integrált informatikai rendszeren keresztül történik.

Az ilyen megoldásoknak köszönhetően az MHC Mobility képes teljesen integrált, innovatív mobilitási szolgáltatásokat nyújtani minden ügyfelünknek, mind a kisebb helyi, mind a nemzetközi piacokat összekötő külföldi partnereinknek.

Azt, hogy kínálatunkban mekkora hangsúlyt fektetünk az elektromobilitásra, legjobban a megoldási stratégiánk mutatja. Mindenekelőtt biztosítjuk ügyfeleink számára a szükséges ismereteket a rendelkezésre álló lehetőségekről, és gondoskodunk arról, hogy mind a flottakezelők, mind a járművezetők műszaki ismereteit bővítsük. Szolgáltatásainkkal megerősítjük a hibrid vagy teljesen elektromos autókból álló flotta formájában történő választás megfelelőségét.

Az elektromobilitás ellenzői a hatótávolság korlátaira és az egyes közép-kelet-európai országokban még mindig elégtelen infrastruktúra hátrányaira hivatkoznak. Azonban ezen a területen is teljes körű támogatást nyújtunk ügyfeleinknek, biztosítva a megfelelő infrastruktúrát a vállalatok telephelyein és a felhasználók otthonában telepített töltők formájában. Ügyfeleink az autók mindennapi használata során is számíthatnak műszaki támogatásra, nemcsak a hibák esetén, hanem az elektromos járművek által kínált legjobb eredmények és teljesítmény elérése érdekében is.

Nem szabad megfeledkeznünk arról a tényezőről sem, amely sok fogyasztó számára komoly akadályt jelent a "zöld energiára" való áttérés előtt. Ilyenek például a magas belépési költségek és az a félrevezető hiedelem, hogy az elektromos járművek sokkal károsabbak lehetnek, mint a hagyományos üzemanyaggal hajtott járművek. Itt érdemes megjegyezni, hogy a flottajárművek elektromos járművekre való cseréje mérhető megtakarítást eredményez, mégpedig már az első használat napjától kezdve. Sok véleménnyel ellentétben a megfelelően karbantartott elektromos járművekben potenciál rejlik az úgynevezett második ciklusban, és mi is igyekszünk erről aktívan tájékoztatni jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket, rugalmas terveket bemutatva a flottamodernizációra a jövőben.

A folyamatos fejlődés az MHC Mobility-nél túlmutat egy üres szlogenen, hiszen rendszeresen megerősítjük azt további kezdeményezésekkel és újonnan bevezetett szolgáltatásokkal, amelyek szintén részei a járművezetők és flottakezelők folyamatos képzésének. 2021-ben a Safety Driving Experience program keretében új szolgáltatást vezettünk be, amely a biztonságosabb vezetésről szóló képzésekből áll, és amelynek célja a közúti közlekedésbiztonság javítása, valamint a balesetek és ütközések számának közvetlen csökkentése ügyfeleink körében. A Safety Driving Experience egy átfogó, vezetéstechnika-fejlesztő képzési program, amelyet az MHC MOBILITY ügyfeleinek és partnereinek ajánlunk, és amelyet a vezetéstechnika-fejlesztés, a biztonságos és a környezetbarát vezetés legjobb szakemberei tartanak. A fejlett képzési módszerek javítják a járművezetők hozzáállását a biztonságos vezetéshez nagyvárosi körülmények között, nagy sebességű utakon és nehéz időjárási körülmények között. Büszkén erősítjük meg, hogy 2021 novemberében az MHC MOBILITY egyik üzleti partnere számára megrendezésre került az első online képzés a vezetési technikák javításáról. A rendezvényen egy multinacionális ipari vállalat alkalmazottai vettek részt, akik egy Safety Driving Experience oktató vezetésével a vezetéstechnikai ismereteket, a környezetbarát vezetést és a védekező vezetést fedezték fel.

Reméljük, hogy sikerült még jobban megismertetnünk Önnel azokat az értékeket, amelyek minket vezérelnek, és azokat a célokat, amelyeket az MHC Mobilityvel el akarunk érni. Teljes bizalommal biztosíthatjuk Önt arról, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk, miközben minden egyes ügyfél elvárásait egyénre szabottan kezeljük, és a szükséges üzleti támogatást nyújtjuk számukra.

Írta: Sandra Szkwarek

Szeretne autót bérelni?

Hívjon minket
+3696519995

Lépjen kapcsolatba velünk

Partnerek

Speedzone.hu TrendFM Gazdasági Rádió Portfolio.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Értesüljön a legfrissebb információkról és a különleges ajánlatokról.